Eventgarden eventbyrå består av dedikerte prosjektledere, med lang erfaring og et brennende engasjement for vårt yrke og våre kunder. Om dere skal ha et kundeevent, kick off, julebord eller en konferanse på Gardermoen eller omegn har vi de rette lokasjonene, medarbeiderne og nettverket som skal til for at deres event vil bli vellykket.

Sammen med gode samarbeidspartnere og et engasjert crew møter vi våre kunder med smittende humør og profesjonell tilstedeværelse. Vi har stor arbeidskapasitet og gode samarbeidspartnere innen alt som heter event, catering, servering og gjennomføring. Dette sikrer våre kunder de beste produktene til konkurransedyktige priser.

Eventbransjen har forandret seg mye på de 15 årene vi har drevet på – og til det bedre mener vi. Ved å drive eventbyrå i Gardermoen-området alle disse årene har vi fått mulighet til å utvikle en unik spisskompetanse. Erfaring skaper karakter, selvtillit, identitet og trygghet. Vi skal ikke levere alt, men der vi leverer skal vi være blant de aller beste.

Vårt motto er: «Eventgarden er din trygghet til et vellykket arrangement». Vi liker å gi våre samarbeidspartnere en garanti på at alt vi leverer blir vellykket. Samtidig er dette en setning vi alle har sterkt eierskap til og som er lett å identifisere seg med.

Eventgarden eventbyrå holder til på Skjetten, midt mellom Oslo og Gardermoen. Vi er ikke Norges største eventbyrå, men vi tørr likevel påstå at vi er et av de mest profesjonelle – med lang og allsidig erfaring fra eventbransjen.

Ønsker du en mer detaljert beskrivelse av eventbyrået Eventgarden eller pris på ditt neste event eller arrangement på Gardermoen, så er det bare å ta kontakt. Vi venter på deg!

Til forsiden

Hvor er vi? Her kan du se oss på kartet