nbsp;
Midt mellom Oslo og Gardermoen ligger vår egen eventcamp som er perfekt for lavvo-fest, låvefest, teambuilding, julebord eller sommerfest. På vår eventcamp finner du et stort utvalg spennende teambuildingaktiviteter; kokkekamper, musikkquiz med trubadur, gameshow og aktivitetsløyper. Vi arrangerer over 60 events på eventcampen årlig, og med tre lokasjoner har vi god kapasitet. Vi har en stor lavvo med varmestyring og høy komfort, villmarkshytte og låve. Det rommer 10-200 personer, men er dere flere så kan det leies inn flere lavvoer eller telt, plass har vi nok av på vår eventcamp. Vi garanterer en villmarksopplevelse utenom det vanlige her på eventcampen vår!

nbsp;

På vår eventcamp finner du dedikerte prosjektledere, med lang erfaring og et brennende engasjement for vårt yrke og våre kunder. Om dere skal ha et kundeevent, kick off, julebord eller en konferanse har vi de rette lokasjonene, medarbeiderne og nettverket som skal til for at deres event vil bli vellykket.

nbsp;

Eventbransjen har forandret seg mye på de 15 årene vi har drevet på – og til det bedre mener vi. Ved å drive eventbyrå og eventcamp i alle disse årene har vi fått mulighet til å utvikle en unik spisskompetanse. Erfaring skaper karakter, selvtillit, identitet og trygghet. Vi skal ikke levere alt, men der vi leverer skal vi være blant de aller beste.

nbsp;

Sammen med gode samarbeidspartnere og et engasjert crew møter vi våre kunder med smittende humør og profesjonell tilstedeværelse, uansett om det er på vår eventcamp eller en av de mange spennende lokalene vi tilbyr. Vi har stor arbeidskapasitet og gode samarbeidspartnere innen alt som heter event, catering, servering og gjennomføring. Dette sikrer våre kunder de beste produktene til konkurransedyktige priser.

nbsp;

Er du intressert i å høre mer om vår eventcamp og hva vi kan gjøre for deg og din bedrift? Ta kontakt med Eventgarden idag for en hyggelig og uforpliktende samtale.

nbsp;

Til forsiden

Hvor er vi? Her kan du se oss på kartet