Julen er tiden for tradisjoner og hyggelige stunder. Julebord i Oslo med jobben er for mange et av årets store høydepunkter. Vi har gjennom det siste tiåret produsert julebord i Oslo med alt fra små intime middager, julekonserter og middager for store bedrifter, julebord i Oslo med teambuilding i fokus og kanefart med festmiddag servert under stjernehimmelen som noen eksempler.

Vi har med andre ord lang erfaring og mange gode konsepter som vi vet vil gi deltagerne gode og varige minner. Vi har også installert et varmeanlegg i lavvoen som gir en jevn og deilig temperatur under hele julebordet. Dere kan med andre ord stille i finkjolen, selv ute i villmarken.

Når man tenker julebord i Oslo, så tenker de fleste automatisk på en restaurant hvor man samles med sine venner eller kollegaer til en hyggelig julemiddag med god mat og drikke. Denne formen for julebord er det mange som ønsker, men hva med å tenke litt utenfor boksen?

Vi har 15 års erfaring med å arrangere julebord i Oslo og omegn som er litt utenom det vanlige. Hva med å ta en sjanse å prøve noe nytt til årets julebord? «Gamblers night» er et av våres mest populære temaer, som skaper gode minner og en leken og morsom atmosfære. Eller hva med å ta på nisselua eller cowboyhatten til en storslagen låvefest med koselige omgivelser, morsomme aktiviteter og deilig julemat?

Uansett hva du har i tankene kan vi hjelpe deg med å arrangere det beste julebordet i Oslo og omegn for deg. Ta kontakt med Eventgarden Eventbyrå i dag, så finner vi sammen frem til en opplevelse dere sent vil glemme.

Kanskje dette er julen dere skal skape nye tradisjoner for julebordet deres i Oslo?

Til forsiden

Hvor er vi? Her kan du se oss på kartet