Sammen med våre kunder har vi gjennomført mange kickoff i Oslo og omegn. Vi har tatt skissene og levert ferdige kickoff-events og kickoff aktiviteter med mål om å skape engasjement, motivasjon og kultur. Våre kickoff aktiviteter er nøye bygget opp med forankring i det faglige budskapet.

Mellom Gardermoen og Oslo ligger vår egen lavvo-camp. Den passer perfekt til kickoff, julebord, eller teambuilding. Vår camp rommer alt fra 10-200 personer, men det kan sttes opp fler lavvoer eller telt hvis det trengs. På campen vår finnes det er stort og spennende utvalg av kickoff aktiviteter. Kickoff aktivitetene rommer alt fra gameshow, musikkquizer til kokkekamper. På campen blir det arrangert hele 60 events hvert eneste år, og vi garanterer en villmarksopplevelse helt utenom det vanlige. Andre kickoff aktiviteter kan være alt fra gambler’s night, temafest, storytelling og teambuilding. Alle våre kickoff aktiviteter er velprøvde og kvalitetssikrede, og passer for grupper opp til 600 personer.

Eventbransjen har forandret seg mye de siste 15 årene, og vi mener at det har endret seg til det bedre. Ved å arrangere og organisere kickoff aktiviteter, teambuilding og andre eventer i over 15 år, har vi utviklet en spisskompetanse innen faget. Erfaring danner karakter, selvtillit og identitet som gir oss en trygghet i det vi gjør. Det er 6 stikkord vi beskriver Eventgarden med. De er: ærlighet, kreativitet, kunnskap, erfaring, endringer, og drømmer. Med Eventgarden sin kompetanse kan vi love at ditt kickoff blir et vellykket event.

Teamet vårt består av dedikerte projektledere, med lang erfaring og et brennende engasjement for vårt yrke og våre kunder. Sammen med gode samarbeidspartnere og et engasjert crew, møter vi våre kunder med smittende humør og profesjonelle tilstedeværelse.

Eventgarden sitt motto er: «Eventgarden er din trygghet til et vellykket arrangement». Kontakt oss for å høre mer om våre kickoff aktiviteter og tilbud. Vi venter på deg!

Til forsiden

Hvor er vi? Her kan du se oss på kartet