Midt mellom Oslo og Gardermoen ligger vår egen lavvo-camp som er perfekt for lavvo-fest, kickoff, teambuilding, julebord eller sommerfest.

På vår eventcamp like utenfor Oslo finner du et stort utvalg spennende kickoff-aktiviteter; kokkekamper, musikkquiz med trubadur, gameshow og aktivitetsløyper. Vi arrangerer over 60 events på campen årlig, og med tre lokasjoner har vi god kapasitet.

Eventgarden eventbyrå består av dedikerte prosjektledere, med lang erfaring med kickoff i Oslo og omegn og et brennende engasjement for vårt yrke, våre og kunder. Om dere skal ha et kundeevent, kick off, teambuilding eller en konferanse har vi de rette lokasjonene i og utenfor Oslo og medarbeiderne og nettverket som skal til for at deres kickoff vil bli vellykket.

Å engasjere medarbeidere, kunder eller samarbeidspartnere er en viktig del av et kickoff-event. Vel gjennomførte aktiviteter virker inkluderende og motiverer til godt teamarbeid. Vi skreddersyr ditt kickoff-event ut fra ønsket sted og innhold. Aktivitetsmeny og lokalitet tilpasses det enkelte arrangement; fra krevende og adrenalinfylt, til humoristisk og sosialt. Alle våre kickoff-konsepter er velprøvde, kvalitetssikrede og passer for grupper opp til 600 personer. Våre dyktige og erfarne instruktører sørger for god instruksjon og sikker gjennomføring av deres kickoff i Oslo.

Eventbransjen og måten man gjør teambuilding har forandret seg mye på de 15 årene vi har drevet på – og til det bedre mener vi. Ved å drive med kickoff og andre eventer i alle disse årene har vi fått mulighet til å utvikle en unik spisskompetanse innen teambuilding og kickoff. Erfaring skaper karakter, selvtillit, identitet og trygghet. Vi skal ikke levere alt, men der vi leverer skal vi være blant de aller beste.

Vil du vite mer om kickoff i Oslo, er det bare å ta kontakt. Vi ser frem til en hyggelig prat om ditt neste arrangement i Oslo.

Til forsiden

Hvor er vi? Her kan du se oss på kartet