nbsp;
Eventgarden eventbyrå består av dedikerte prosjektledere, med lang erfaring og et brennende engasjement for vårt yrke, våre kunder og teambuilding. Om dere skal ha et kundeevent, kick off, julebord eller en konferanse har vi de rette lokasjonene, medarbeiderne og nettverket som skal til for at deres teambuilding vil bli vellykket.

nbsp;

Filmen er fra en større produksjon med fokus på teambuilding, relasjoner, engasjement og glede. Å engasjere medarbeidere, kunder eller samarbeidspartnere er en viktig del av et teambuilding-event. Vel gjennomførte aktiviteter virker inkluderende og motiverer til godt teamarbeid. Vi skreddersyr ditt teambuilding-event ut fra ønsket sted og innhold. Aktivitetsmeny og lokalitet tilpasses det enkelte arrangement; fra krevende og adrenalinfylt, til humoristisk og sosialt. Alle våre teambuilding-konsepter er velprøvde, kvalitetssikrede og passer for grupper opp til 600 personer. Våre dyktige og erfarne instruktører sørger for god instruksjon og sikker gjennomføring.

nbsp;

Eventbransjen og måten man gjør teambuilding har forandret seg mye på de 15 årene vi har drevet på – og til det bedre mener vi. Ved å drive med teambuilding og andre eventer i alle disse årene har vi fått mulighet til å utvikle en unik spisskompetanse. Erfaring skaper karakter, selvtillit, identitet og trygghet. Vi skal ikke levere alt, men der vi leverer skal vi være blant de aller beste.