nbsp;

En sommerfest er en god måte å lede inn sommeren på, enten om det er med familie og venner, eller om det er med jobben. Bare fantasien setter grensen på hvilke sommerfest aktiviteter man kan bryne seg på. Vi i Eventgarden har vår egen lavvo-camp som passer perfekt å arrangere en hver sommerfest. Vår lavvo-camp ligger mellom Gardermoen og Oslo og her finner du et stort utvalg av sommerfest aktiviteter som kokkekamper, musikkquiz, gameshow til aktivitetsløyper og mye mer. Vi arrangerer over 60 events på campen hvert eneste år, og med tre lokasjoner har vi god kapasitet. Lavvo-campen rommer 10-200 personer, og det er mer enn god nok plass til å sette opp flere lavvoer eller telt hvis behovet er der.

nbsp;

På campen vår kan vi garantere enn villmarksopplevelse utenom det vanlige. Vi kan tilby en matopplevelse med vår camp-meny. Den består av de ferskeste vilt råvarene fra distriktet, gjerne elg, hjort og villsvin. All maten blir laget på grillen, gjerne med gjester som tilskuere. På dessert-fronten er det karamellpuddingen som står frem som klar favoritt. Menyen er presentert av egne kokker, og de gjør middagen til en helt egen og uforglemmelig opplevelse for sommerfesten.

nbsp;

Eventgarden består av projektledere med lang erfaring og et brennende engasjement for yrket og våre kunder. Vi møter våre kunder med smittende godt humør og profesjonell tilstedeværelse. Sammen med et engasjert crew og gode samarbeidspartnere er vi klare for å arrangere din skreddersydde sommerfest med tilhørende aktiviteter.

nbsp;

Eventbransjen har forandret seg en god del de siste 15 årene. Vi mener at den har forbedret seg! Ved å arrangere og organisere sommerfest aktiviteter, kickoff, teambuilding og andre eventer i over 15 år, har vi oppnådd en spisskompetanse innenfor det vi driver med. Vi har dannet karakter, identitet og selvtillit som igjen gir oss en sterk trygghet i det vi gjør. Ærlighet, kreativitet, kunnskap, erfaring, endringer og drømmer er det som driver Eventgarden. Med vår kompetanse lover vi deg en vellykket event.

nbsp;

Eventgarden sitt motto er: «Eventgarden er din trygghet til et vellykket arrangement». Kontakt oss for å høre mer om våre sommerfest aktiviteter og tilbud. Vi venter på deg!

Til forsiden

Hvor er vi? Her kan du se oss på kartet