nbsp;
nbsp;
Vårt motto er: «Eventgarden er din trygghet til et vellykket arrangement». Vi liker å gi våre samarbeidspartnere en garanti på at alt vi leverer blir vellykket. Samtidig er dette en setning vi alle har sterkt eierskap til og som er lett å identifisere seg med.

nbsp;

Dette gjør at vi i Eventgarden vil sørge for at ditt neste event eller sommerfest i Oslo vil bli en minneverdig opplevelse, enten det er i jobbsammenheng eller med venner og familie. En sommerfest med jobben er noe et vært firma og dets ansatte ønsker seg, og blir regnet som en god avslutning før sommeren setter inn for fullt.

nbsp;

Mulighetene er mange, og bare fantasien setter grenser når det kommer til selve sommerfesten. En av våre mest populære sommerfest-tilstelninger er vår egen lavvo-camp som er perfekt for lavvo-fest, låvefest, teambuilding, eller en real sommerfest. På vår eventcamp finner du et stort utvalg spennende sommerfest og teambuildingaktiviteter; kokkekamper, musikkquiz med trubadur, gameshow og aktivitetsløyper. Vi arrangerer over 60 events på campen årlig, og med tre lokasjoner har vi god kapasitet til din neste sommerfest.

nbsp;

Eventgarden eventbyrå holder til på Skjetten, midt mellom Oslo og Gardermoen. Vi er ikke Norges største eventbyrå, men vi tørr likevel påstå at vi er et av de mest profesjonelle – med lang og allsidig erfaring fra eventbransjen.

nbsp;

Eventbransjen har forandret seg mye på de 15 årene vi har drevet på – og til det bedre mener vi. Ved å drive eventbyrå i alle disse årene har vi fått mulighet til å utvikle en unik spisskompetanse. Erfaring skaper karakter, selvtillit, identitet og trygghet. Vi skal ikke levere alt, men der vi leverer skal vi være blant de aller beste.

nbsp;

Ønsker du en mer detaljert beskrivelse av Eventgarden eller pris på ditt neste event eller sommerfest, så er det bare å ta kontakt. Vi venter på deg!

Til forsiden

Hvor er vi? Her kan du se oss på kartet