nbsp;

En sommerfest ved Oslofjorden med jobben er noe et vært firma og dets ansatte ønsker seg, og blir regnet som en god avslutning før sommeren setter inn for fullt.

nbsp;

Mulighetene er mange, og bare fantasien setter grenser når det kommer til en sommerfest ved Oslofjorden. En meget populære sommerfest-tilstelning er vår eksklusive sommerfestlokasjon på Nesodden ved Oslofjorden. Med idyllisk og vestvendt beliggenhet og en innholdsrik aktivitetsmeny er dette en herlig lokasjon for en real sommerfest ved Oslofjorden. På denne lokasjonen finner du et stort utvalg spennende sommerfest og teambuildingaktiviteter; kokkekamper, musikkquiz med trubadur på brygga, gameshow og aktivitetsløyper, vannscooter, hole in boat mm.

nbsp;

Fra grillen serverer vi store og saftige sommerfest menyer med noe for en hver smak. Overlegene priser i baren, og med en fantastisk lokasjon for ditt neste firmaevent kan vi ønske deg velkommen til en uforglemmelig sommerfest ved Oslofjorden.

nbsp;

Vårt motto er: «Eventgarden er din trygghet til et vellykket arrangement». Vi liker å gi våre samarbeidspartnere en garanti på at alt vi leverer blir vellykket. Samtidig er dette en setning vi alle har sterkt eierskap til og som er lett å identifisere seg med.Dette gjør at vi i Eventgarden vil sørge for at ditt neste event eller sommerfest ved Oslofjorden vil bli en minneverdig opplevelse, enten det er i jobbsammenheng eller med venner og familie.

nbsp;

Eventgarden eventbyrå holder til på Skjetten, midt mellom Oslo og Gardermoen. Vi er ikke Norges største eventbyrå, men vi tørr likevel påstå at vi er et av de mest profesjonelle – med lang og allsidig erfaring fra eventbransjen.

nbsp;

Eventbransjen har forandret seg mye på de 15 årene vi har drevet på – og til det bedre mener vi. Ved å drive eventbyrå i alle disse årene har vi fått mulighet til å utvikle en unik spisskompetanse. Erfaring skaper karakter, selvtillit, identitet og trygghet. Vi skal ikke levere alt, men der vi leverer skal vi være blant de aller beste.

nbsp;

Ønsker du en mer detaljert beskrivelse av Eventgarden, pris på ditt neste event eller sommerfest ved Oslofjorden, så er det bare å ta kontakt. Vi venter på deg!

Ta kontakt


Til forsiden

Hvor er vi? Her kan du se oss på kartet