nbsp;

En sommerfest er en god måte å lede inn sommeren på. Enten om sommerfesten er med familie og venner, eller om det er med jobben. En sommerfest med jobben er noe både sjefen og de ansatte ønsker seg, og det blir garantert en god avslutning før sommeren setter inn for fult. En svært populær lokasjon for sommerfester er vår eksklusive lavvo på Tærud Gård, midt mellom Oslo og Gardermoen. Over 15 år har vi utviklet vår egen eventcamp. Våre sommerfest aktiviteter er aktiviteter som kokkekamper, musikkquiz, gameshow til aktivitetsløyper og mye mer. Vi arrangerer over 60 events på campen hvert eneste år, og med tre lokasjoner har vi god kapasitet. Lavvo-campen rommer 10-200 personer, og det er mer enn god nok plass til å sette opp flere lavvoer eller telt hvis behovet er der.

nbsp;

Sammen med gode samarbeidspartnere og et engasjert crew møter vi våre kunder med smittende humør og profesjonell tilstedeværelse. Til sommerfester har stor arbeidskapasitet og gode samarbeidspartnere innen alt som heter event, catering, servering og gjennomføring. Dette sikrer våre kunder de beste produktene til konkurransedyktige priser.

nbsp;

Vi kan tilby en matopplevelse med vår camp-meny. Den består av de ferskeste vilt råvarene fra distriktet, gjerne elg, hjort og villsvin. All maten blir laget på grillen, gjerne med gjester som tilskuere. På dessert-fronten er det karamellpuddingen som står frem som klar favoritt. Menyen vår passer perfekt til en sommerfest. Maten er laget av egne kokker som gjør middagen til en helt egen og uforglemmelig opplevelse.

nbsp;

Eventbransjen har forandret seg mye på de 15 årene vi har drevet på – og til det bedre mener vi. Ved å drive eventbyrå i alle disse årene har vi fått mulighet til å utvikle en unik spisskompetanse. Erfaring skaper karakter, selvtillit, identitet og trygghet. Vi skal ikke levere alt, men der vi leverer skal vi være blant de aller beste.

nbsp;

Vårt motto er: «Eventgarden er din trygghet til et vellykket arrangement». Vi liker å gi våre samarbeidspartnere en garanti på at alt vi leverer blir vellykket. Samtidig er dette en setning vi alle har sterkt eierskap til og som er lett å identifisere seg med. Dette gjør at vi i Eventgarden vil sørge for at din neste sommerfest vil bli en minneverdig opplevelse.

nbsp;

Skal du arrangere sommerfest? Kontakt oss i dag

Til forsiden

Hvor er vi? Her kan du se oss på kartet