nbsp;

Filmen er fra en større produksjon med DNB hvor fokuset var teambuilding, relasjoner, engasjement og glede. Å engasjere medarbeidere, kunder eller samarbeidspartnere er en viktig del av et teambuilding-event.

nbsp;

Teambuilding er en måte å få deltakerne til å prestere mer effektivt og bedre sammen. Teambuilding aktivitetene burde være noe som er utenom det vanlige for deltakerene. Det skal være en måte å effektivisere læring, forbedre lag-ferdigheter og kommunikasjon, bedre moral og produktivitet. Våre utfordrende teambuilding aktiviteter i Oslo har fordelen at vi lar deltakerne oppleve en følelse av prestasjon. Et av de viktigste punktene ved en teambuilding event er at deltakeren sitter igjen med en følelse av å ha lært noe, både om seg selv, og sine kolleger. Å jobbe som en gruppe for å fullføre en utfordrende oppgave er en fantastisk måte for å utvikle kommunikasjonsferdigheter blant kollegaer. Dette gir dere muligheten til å dra tilbake til kontoret med en god lagånd og forhåpentligvis nye ferdigheter innen problemløsing.

nbsp;

Eventgarden kan arrangere en stor rekke teambuilding aktiviteter i Oslo på vår lavvo-camp. Vi skreddersyr dine teambuilding aktiviteter i Oslo og omegn ut ifra ønsket sted og innhold. Aktivitetsmeny og lokalitet tilpasses det enkelte arrangement: fra krevende og adrenalinfylt – til humoristisk og sosialt. Eksempler på teambuilding aktiviteter i Oslo er kokkekamper, gameshow, aktivitetsløyper og musikkquiz med trubadur.

nbsp;

Vel gjennomførte aktiviteter er inkluderende, og motiverende og resulterer i et godt teamarbeid. Vi skreddersyr ditt teambuilding-event ut fra ønsket sted og innhold. Våre teambuilding aktiviteter i Oslo er velprøvde, kvalitetssikrede og passer for grupper opp til 600 personer.

nbsp;

Eventbransjen og måten man gjør teambuilding har forandret seg mye på de 15 årene vi har drevet på – og til det bedre mener vi. Ved å drive med teambuilding og andre eventer i alle disse årene har vi fått mulighet til å utvikle en unik spisskompetanse. Erfaring skaper karakter, selvtillit, identitet og trygghet. Vi skal ikke levere alt, men der vi leverer skal vi være blant de aller beste.

nbsp;

Har du spørsmål angående våre teambuilding aktiviteter i Oslo, er det bare å ta kontakt her. Vi ser frem til en hyggelig prat.

Hvor er vi? Her kan du se oss på kartet