nbsp;


Teambuilding er en måte å effektivisere læring, forbedre lag-ferdigheter og kommunikasjon, bedre moral og produktivitet. En av fordelene med teambuilding er å oppleve en følelse av prestasjon. Å jobbe som en gruppe for å fullføre en utfordrende oppgave er en fantastisk måte for å utvikle kommunikasjonsferdigheter blant kollegaer. Dette gir dere muligheten til å dra tilbake til kontoret med en forsterket lagånd og nye ferdigheter innen problemløsing.

nbsp;

Midt mellom Oslo og Gardermoen ligger vår egen lavvo-camp som er perfekt for lavvo-fest, låvefest, teambuilding, julebord eller sommerfest.

nbsp;

På vår eventcamp like utenfor Oslo finner du et stort utvalg spennende teambuilding-aktiviteter; kokkekamper, musikkquiz med trubadur, gameshow og aktivitetsløyper. Vi arrangerer over 60 events på campen årlig, og med tre lokasjoner har vi god kapasitet.

nbsp;

Eventgarden eventbyrå består av dedikerte prosjektledere, med lang erfaring innen eventbransjen i Oslo og omegn og et brennende engasjement for vårt yrke, våre og kunder. Om dere skal ha et kundeevent, kick off, teambuilding eller en konferanse har vi de rette lokasjonene i og utenfor Oslo og medarbeiderne og nettverket som skal til for at deres teambuilding vil bli vellykket.

nbsp;

Filmen er fra en større produksjon med fokus på teambuilding, relasjoner, engasjement og glede. Å engasjere medarbeidere, kunder eller samarbeidspartnere er en viktig del av et event. Vel gjennomførte aktiviteter virker inkluderende og motiverer til godt teamarbeid. Vi skreddersyr ditt teambuilding-event ut fra ønsket sted og innhold. Aktivitetsmeny og lokalitet tilpasses det enkelte arrangement; fra krevende og adrenalinfylt, til humoristisk og sosialt. Alle våre teambuilding-konsepter er velprøvde, kvalitetssikrede og passer for grupper opp til 600 personer. Våre dyktige og erfarne instruktører sørger for god instruksjon og sikker gjennomføring.

nbsp;

Eventbransjen og måten man gjør teambuilding har forandret seg mye på de 15 årene vi har drevet på – og til det bedre mener vi. Ved å drive med teambuilding og andre eventer i alle disse årene har vi fått mulighet til å utvikle en unik spisskompetanse innen teambuilding. Erfaring skaper karakter, selvtillit, identitet og trygghet. Vi skal ikke levere alt, men der vi leverer skal vi være blant de aller beste.

nbsp;

Vil du vite mer om teambuilding i Oslo, er det bare å ta kontakt. Vi ser frem til en hyggelig prat om ditt neste arrangement i Oslo.

nbsp;

Til forsiden

Hvor er vi? Her kan du se oss på kartet